RoyalDesign – Delbetalning, Faktura och Betalsätt

Publicerat den 23 oktober 2019

RoyalDesign är en butik inom inredning, design och möbler. Totalt säljer med över 50 000 olika produkter i sin webbshop, vilket gör det till en av Sveriges största webbshoppar på området. Här beskriver vi de betalsätt som RoyalDesign erbjuder närmare. Vi tar även reda på hur kunderna upplever butiken utifrån kundomdömen som lämnats på nätet.

Betalsätt hos RoyalDesign

Här hittar du en lista över de betalsätt som går att välja bland när man handlar hos RoyalDesign.

Faktura

Du kan betala med faktura via Klarna. Betalningstiden för fakturan är 14 dagar.

Delbetalning

Välj mellan Klarna fast delbetalning över 3-36 månader alternativt Klarna konto, med flexibel delbetalning.


supreme card kreditkort


0 KR ÅRSAVGIFT ✓

6 MÅNADER RÄNTEFRITT ✓

30 000 KR KREDITGRÄNS ✓
Kredit 10 000 kr, räntefri delbet i 6 mån, 6 st delbetalningar på 1 667 kr, adm. Avg 39 kr + 97 kr uppl.avg, effektiv ränta 5,82 %. Totalbelopp 10 331 kr.


supreme card kreditkort


0 KR ÅRSAVGIFT ✓

6 MÅNADER RÄNTEFRITT ✓

30 000 KR KREDITGRÄNS ✓
Kredit 10 000 kr, räntefri delbet i 6 mån, 6 st delbetalningar på 1 667 kr, adm. Avg 39 kr + 97 kr uppl.avg, effektiv ränta 5,82 %. Totalbelopp 10 331 kr.

Kort

Betala för ditt köp med antingen VISA, MasterCard eller American Express.

Presentkort

Du kan även betala med presentkort när du handlar hos RoyalDesign. Presentkort är giltiga i två år från det att de aktiverats.

Återbetalning vid retur

När returen är registrerad hos RoyalDesign, vilket kan ta upp till 20 dagar så tar det normalt mellan 5-7 dagar innan Klarna har återbetalat dina pengar till ditt konto.

Detta kan du handla hos RoyalDesign

Förutom möbler och inredning så säljer RoyalDesign även följande.

  • Belysning
  • Kökstillbehör
  • Hemtextilier
  • Servering
  • Mattor
  • Utemöbler

RoyalDesign är återförsäljare av ett stort antal kända varumärken. Bland annat säljer man decotique, Mateus, Villeroy & Boch, house doctor, Lexington, Rörstrand, Skultuna och Gubi. I skrivande stund säljer man varor under totalt 472 varumärken.

Fysiska butiker

RoyalDesign har förutom sin webbshop även 12 stycken fysiska butiker runtom i landet. Dessa finns bland annat i Göteborg, Halmstad, Jönköping, Landskrona, Lund och Stockholm.

Vad tycker kunderna om RoyalDesign?

Här har vi samlat kundomdömen för RoyalDesign från olika omdömessidor på nätet.

Trustpilot

Hos omdömessidan Trustpilot har RoyalDesign fått samlat betyg på 3,9 av 5, vilket sammanfattas som “Bra”. Majoriteten av omdömena är positiva. De kunder som lämnat positiva omdömen beskriver bland annat hur RoyalDesign har ett stort urval av varor, att de erbjuder snabba leveranser, bra priser och bra kvalitet på varorna.

De kunder som lämnat negativa kommentarer har bland annat handlat om att de fått sina varor levererade till fel adress, att varorna som levererats varit trasiga, långa leveranstider, kundservice som inte svarar och att de har krångliga returer.

Något vi ser som positivt från RoyalDesigns sida är att de besvarat i stort sett alla negativa omdömen. Det bör tyda på att de faktiskt tar till sig av kundernas kritik.

Prisjakt

Hos Prisjakt har RoyalDesign fått ett betydligt sämre betyg än hos Trustpilot. Betyget hos Prisjakt är i skrivande stund 1,3 av 5, baserat på 1363 omdömen. Det är relativt svårt att förstå hur omdömena kan skilja sig såpass mycket mellan de två sidorna.

De negativa omdömena hos Prisjakt handlar bland annat om att de har höga priser, att de har dålig service, lång leveranstid och att de har lång telefonkö till kundtjänsten.

Sammanfattning

RoyalDesigns betalsätt, som är en standardiserad Klarna-betalning är i linje med genomsnittet. Vi tycker det är bra att man har både faktura och delbetalning men skulle samtidigt efterfråga bland annat Swish och Paypal.