Nelly.com – Faktura, Delbetalning och Fler betalsätt

Publicerat den 15 oktober 2019

Nelly.com är en av Sveriges främst butiker inom kläder till kvinnor. Man samarbetar med några av de mest populära märkena och designers på marknaden. Här går vi igenom vilka betalsätt som går att använda sig av när man handlar hos Nelly. Vi tar även reda på hur kunderna upplevt det att handla där.

Betalsätt hos Nelly.com

Nedanför hittar du en lista över de betalsätt som går att använda hos Nelly.com.

Faktura

Nelly.com erbjuder fakturabetalning i samarbete med Qliro. Med faktura betalar man 29 kronor i fakturaavgift och man får 14 dagars betalningstid.


supreme card kreditkort


0 KR ÅRSAVGIFT ✓

6 MÅNADER RÄNTEFRITT ✓

30 000 KR KREDITGRÄNS ✓
Kredit 10 000 kr, räntefri delbet i 6 mån, 6 st delbetalningar på 1 667 kr, adm. Avg 39 kr + 97 kr uppl.avg, effektiv ränta 5,82 %. Totalbelopp 10 331 kr.


supreme card kreditkort


0 KR ÅRSAVGIFT ✓

6 MÅNADER RÄNTEFRITT ✓

30 000 KR KREDITGRÄNS ✓
Kredit 10 000 kr, räntefri delbet i 6 mån, 6 st delbetalningar på 1 667 kr, adm. Avg 39 kr + 97 kr uppl.avg, effektiv ränta 5,82 %. Totalbelopp 10 331 kr.

Kort

Det går att betala med kort från VISA, MasterCard och American Express.

Direktbetalning

Pengarna dras direkt från ditt bankkonto, utan avgifter.

Fler betalsätt

  • Paypal
  • Presentkort

Leveranser från Nelly.com sker via Postnord eller Budbee.

Populära märken hos Nelly.com

Hos Nelly.com hittar du flera av de mest populära märkena inom kläder och mode. Här är ett urval av de märken som säljs hos Nelly.com.

  • Only
  • Nike
  • Missguided
  • Vero Moda
  • Adidas Originals
  • Levi’s
  • Dr Denim

Man har även ett stort utbud av sitt egna varumärke NLY by NELLY.

Detta kan du handla hos Nelly.com

Hos Nelly.com kan du bland annat handla klänningar, jackor, toppar, byxor, accessoarer, skor och skönhet. På Nellys hemsida hittar du både en separat Occasion Shop för speciella tillfällen samt en Beauty Shop för skönhetsprodukter.

Så tycker kunderna om Nelly.com

Här har vi samlat omdömen som kunder lämnat för Nelly.com på olika sidor på nätet.

Trustpilot

Hos Trustpilot har Nelly.com fått ett samlat betyg på 3,3 av 5, vilket sammanfattas som “Medel”. Bland de negativa omdömena finns flertalet kunder som haft problem med långsamma/sena leveranser. Andra tycker att deras returer är krångliga och sköts dåligt. Kunder kommenterar även negativt kring kvalitén på deras kläder, som beskrivs som dålig.

Bland positiva kundomdömen beskrivs det hur Nellys kundservice är bra, att de ger ett trevligt bemötande och har bra personal. Här finns även ett antal kunder som ger Nelly.com beröm för snabb leveranstid.

Positivt

Representanter från Nelly.com har gått in och besvarat i stort sett samtliga negativa omdömen. Detta ser vi som positivt och tyder på att de tar till sig av kritiken.

Reco

Hos Reco har Nelly.com ett samlat betyg på 4,3 av 5, vilket får anses som relativt högt. Liksom för omdömena som lämnats via Trustpilot så klagar många här på deras långa leveranstider och krångliga returer. Andra klagar även på kundservicen som uppges ha långa väntetider.

Bland positiva kommentarer som lämnats beskrivs hur Nelly erbjuder snabb hjälp och service, att deras kläder har bra kvalitet och att de har ett trevligt bemötande.

Sammanfattning av Nelly.com och deras betalsätt

Något som tydligt skiljer Nelly.com ur mängden är att man erbjuder Paypal för betalning. I övrigt har man Qliro vilket ger bra möjligheter till att både betala mot faktura samt att delbetala.