Löshår – Lista över butiker med Faktura, Delbetalning, Klarna, Qliro

Uppdaterad den 29 maj 2019

Löshår, även kallat extension är en produkt för den som vill förstärka eller komplettera sitt naturliga hår. Det går att köpa löshår både som äkta hår eller som syntetiskt löshår. På den här sidan guidar vi dig till olika typer av löshår, samt var det är möjligt att köpa löshår via faktura och delbetalning.

Topplistan – Bästa butiker med löshår

lyko logo
Qliro Faktura
Qliro Konto Delbetalning
Hårvård, Smink, Skönhet, Parfym
qliro logo
nelly logo
Qliro Faktura
Qliro Konto Delbetalning
Kläder, Skor, Hårvård, Smink, Väskor
qliro logo
lyko logo qliro faktura logo
Qliro Faktura
Qliro Konto Delbetalning
Hårvård, Smink, Skönhet, Parfym
nelly logo qliro faktura logo
Qliro Faktura
Qliro Konto Delbetalning
Kläder, Skor, Hårvård, Smink, Väskor

Butiker som säljer löshår med faktura, delbetalning, Klarna, Qliro med flera

  • Lyko – Qliro faktura och delbetalning
  • Fyndiq – Klarna faktura och delbetalning
  • Stylistshopen – Sveawebpay faktura och delbetalning
  • Taj Mahal – Klarna faktura och delbetalning
  • Gladys – Klarna faktura och delbetalning
  • Rapunzel of Sweden – Klarna faktura och delbetalning

Olika typer av fästning

Det finns flera olika typer av löshår som man fäster på olika sätt. Vi beskriver de mest populära lite närmare nedan.

Nail hair extensions

Denna typ av löshår är slingor som man fäster i håret genom att värma upp ena ändan med en värmetång. I ändan finns någon form av fästande material, till exempel keratin. Med nail hair extensions så kan man lägga in så många slingor man tycker krävs för att få ett tjockare och fylligare hår.

Löshårs-clips / Clip-on

Denna typ av löshår passar den som inte vill göra en hårförlängning permanent utan endast tillfälligt sätta in löshår. Det skadar inte håret på samma sätt som andra typer av löshår och gör det lättare att forma din unika frisyr efter tillfälle. Löshårs-clips tar bara några minuter att sätta in och ger dig på så vis full flexibilitet. Namnet kommer av det engelska ordet för klämma, vilket beskriver hur löshåret sätts fast.

Tejp-löshår / Tejphår

Denna typ av löshår används mycket riktigt genom att man fäster dem med hjälp av en sorts tejp. Slingorna har självhäftande tejp på baksidan vilket gör att de är lätta att sätta fast. Det finns även lite lyxigare varianter av tejphår med så kallad silikonträns som med sitt genomskinliga utseende blir osynlig och smälter in i hårbotten.

Sätta i löshår själv eller ta hjälp?

Clip-on-löshår är det givna alternativet för dig som vill sätta in ditt löshår själv. Om du väljer tejp-löshår eller nail hair-extensions så kan det vara bra att ta hjälp av någon du känner samt kolla några guider kring hur man gör på Youtube. Är du väldigt osäker på hur du ska göra så kan det vara läge att kontakta en salong för att se om de kan sätta in det åt dig. Dett bör öka dina chanser att bli nöjd med slutresultatet.

Skriven den 20 maj 2019