Kamera – Topplista butiker med faktura och delbetalning
Uppdaterat den 14 november 2022
Många som köper en kamera över nätet väljer butiker där det är möjligt att beställa kameran mot faktura eller delbetalning. Det gör att man kan betala efter att man fått hem den beställda kameran, men också att man kan betala av den lite i taget. På den här sidan har vi sammanställt en topplista över butiker som säljer kameror mot faktura och delbetalning. Vi ger dig även generella tips som kan vara bra att ha med sig när man ska köpa en kamera.
Topplista för att köpa kamera mot faktura och delbetalning
Qliro Konto Delbetalning | |||
Klarna Konto Delbetalning |
Fler butiker med kameror mot faktura och avbetalning
- Scandinavianphoto.se – Svea Ekonomi faktura och delbetalning
- Elgiganten.se – Ecster faktura och delbetalning
- CyberPhoto.se – Svea Ekonomi faktura och delbetalning
- CDON.se – Qliro faktura och delbetalning
- Mediamarkt.se – Klarna faktura och delbetalning
- Rajalaproshop.se – Avarda faktura och delbetalning
- Gofoto.se – Walley faktura och delbetalning
- Kameradoktorn.se – Afterpay faktura och delbetalning
- Gotaplatsensfoto.se – Svea Ekonomi faktura och delbetalning
- Fotokungen.com – Svea Ekonomi faktura och delbetalning
- Almqvistfoto.se – Klarna faktura och delbetalning
- Kjell.com – Klarna faktura och delbetalning
HITTA BILLIGAST AVBETALNING FÖR DIN KAMERA MED LÅN VIA LENDO
- Ansök på 2 min
- Endast en kreditupplysning
- Svar från upp till 40 långivare
Och se vilken ränta du kan få. Räntespann Effektiv ränta: 3,25%-32,49%
Räkneexempel: Annuitetslån 12 år. Effektiv årsränta på 6.98 %. Ett lån på 200 000 kr kostar isåfall 2032 kr/månad (144 avbetalningar), det vill säga totalt 292 653 kr. Ingen start- eller aviavgift. 6.77 % nominell ränta (rörlig ränta, sätts individuellt utifrån dina förutsättningar). Ansökan kommer att skickas till de kredit- och långivare som bäst matchar din profil, senast uppdaterat 2023-03-01. Återbetalningstiden är mellan 1–15 år. Den högsta möjliga räntan är 32,49%
Olika typer av kameror
Här går vi igenom några vanliga typer av kameror.
Direktbildskamera
Direktbildskameror är kameror som skriver ut fotografierna direkt efter att det tagits. Ett av de mest kända varumärkena på området är förmodligen Polaroid. Nackdelen med direktbildskamerorna är att fotonas styckpris blir ganska dyra.
Mobilkamera
Istället för att köpa en dyr kamera separat så väljer många istället att använda mobilkameran som sin huvudsakliga kamera. Detta har som fördel att man i stort sett alltid har den med sig, och att den tar lite plats i fickan. Mobilkamerornas nackdelar är att de ofta har sämre kvalitet än vanliga kameror, och att de inte brukar fungera så bra när det är dålig belysning.
Analoga kameror
Analoga kameror är de traditionella kamerorna där man behöver framkalla bilderna. Ofta är de betydligt billigare än digitala kameror. I utbyte betalar man dock ganska mycket för att framkalla bilderna.
Kompaktkamera
Kompaktkamera är en typ av digital kamera som är just kompakt, billig och lätt att bära med sig. Ofta tar kompaktkameror bra bilder med har lite sämre objektiv och fungerar lite sämre i dåligt ljus.
Systemkamera
Systemkamera är en typ av kamera med utbytbart objektiv. Ofta är systemkameror så kallade spegelreflexkameror. Systemkamerornas fördelar mot kompaktkameror är att de ofta tar betydligt bättre bilder och även fungerar bra när det är svagt ljus.
Actionkameror
Actionkameror är konstruerade för att ha med sig och filma under olika actionfyllda äventyr. Ofta är det en ganska tålig och robust kamera som dessutom fångar detaljer, både som stillbild och som film.
Vanliga kamera-märken
Det finns ett antal världsledande märken inom kameror. Nedanför hittar du en lista över några av de mest kända kameramärkena.
- Canon
- Casio
- Nikon
- Leica
- Olympus
- Panasonic
- Epson
- Fujifilm
- Samsung
- Sony
- Toshiba
Hur mycket kostar en kamera?
De billigaste systemkamerorna ligger på runt 4000 kronor och uppåt. Är man istället ute efter en kompaktkamera så behöver man lägga någonstans från 1000 kronor och uppåt.