Gymgrossisten – Faktura, delbetalning och betalsätt

Publicerat den 17 oktober 2019

Gymgrossisten är en webbshop inom kosttillskott och träning, med verksamhet i norden. Här hittar du information om de betalsätt som går att välja när man beställer från Gymgrossisten. Vi listar även betyg och kundomdömen som lämnats för företaget, och gör en allmän recension av sidan.

Betalsätt hos Gymgrossisten

Nedanför hittar du information om de betalsätt som går att använda när man handlar hos Gymgrossisten.

Kort

Du kan betala med europeiska VISA- och MasterCard-kort.

Faktura

I samarbete med Qliro erbjuder Gymgrossisten betalning mot faktura. Betalningstiden är 14 dagar och man tar ut en fakturaavgift på 19 kronor.


supreme card kreditkort


0 KR ÅRSAVGIFT ✓

6 MÅNADER RÄNTEFRITT ✓

30 000 KR KREDITGRÄNS ✓
Kredit 10 000 kr, räntefri delbet i 6 mån, 6 st delbetalningar på 1 667 kr, adm. Avg 39 kr + 97 kr uppl.avg, effektiv ränta 5,82 %. Totalbelopp 10 331 kr.


supreme card kreditkort


0 KR ÅRSAVGIFT ✓

6 MÅNADER RÄNTEFRITT ✓

30 000 KR KREDITGRÄNS ✓
Kredit 10 000 kr, räntefri delbet i 6 mån, 6 st delbetalningar på 1 667 kr, adm. Avg 39 kr + 97 kr uppl.avg, effektiv ränta 5,82 %. Totalbelopp 10 331 kr.

Qliro konto och Qliro delbetalning

Du kan delbetala ditt köp över 3-36 månader via Qliros delbetalning, alternativt delbetala köpet flexibelt på Qliro Konto. Räntefri delbetalning är möjlig på upp till 12 månader.

Köp nu, betala sen

Gymgrossisten erbjuder tillfälliga kampanjer som innebär att man kan skjuta upp betalningen i sin helhet i upp till 1-2 månader.

Direktbetalning via bank

Har du konto hos Nordea, SEB, Swedbank eller Handelsbanken så kan du dra pengar direkt från ditt bankkonto vid köpet.

Detta säljer Gymgrossisten

Gymgrossisten har ett stort utbud inom träningsutrustning och kosttillskott. Nedanför hittar du deras huvudsakliga kategorier av varor.

  • Kosttillskott
  • Träningskläder
  • Träningsredskap och träningsutrustning
  • Livsmedel
  • Hälsokost

Här är några av varumärkena som man säljer:

  • Gorilla Wear
  • Better Bodies Gear
  • Rawpowder
  • Master Fitness
  • Star Nutrition

Gymgrossistens Outlet

Gymgrossisten har en speciell sektion på sin sida som man kallar för Outlet. Här kan kunder göra klipp på kosttillskott, träningskläder och träningsredskap till rabatterade priser. På vissa produkter har man sänkt priserna så mycket som med 80%.

Gymgrossisten Premium

Gymgrossisten Premium är Gymgrossistens kundklubb som bland annat ger dig exklusiva erbjudanden, medlemspriser på utvalda varor och medlemsdagar. Du kan bli medlem gratis genom att skapa ett konto hos Gymgrossisten och godkänna medlemsvillkoren.

Företaget bakom Gymgrossisten

Tidigare ingick Gymgrossisten i e-handelskoncernen Qliro Group. Idag ägs och drivs Gymgrossisten av Health and Sports Nutrition Group HSNG AB, som ägs av Orkla. I samma koncern ingår även Bodystore och Vitamin Manager.

Så tycker kunderna om Gymgrossisten

Här har vi samlat betyg och kundomdömen för Gymgrossisten hos några av de största omdömessidorna online.

Trustpilot

Hos Trustpilot har Gymgrossisten fått betyget 2,9 av 5, något som sammanfattas som “Medel”. Flera av kunderna som lämnat omdömen klagar på leveranstiderna som uppges som långa, andra tycker att de skickar för mycket reklam och att de har en dålig kundservice. De kunder som lämnat positiva kommentarer beskriver bland annat hur de ger bra rabatter och kampanjer, att de har ett bra utbud, att de ger snabb service och att de har bra priser.

Sammanfattning av Gymgrossisten och deras betalsätt

Genom samarbetet med Qliro har Gymgrossisten ett gediget utbud av betalsätt. För den som vill skjuta upp betalningen/delbetala så finns det upp till fyra alternativ för detta. Vad vi än så länge saknar hos Gymgrossisten är betalning via Swish samt betalning via Paypal. Förutom betalsätten så finns det mycket annat som talar för att man ska välja Gymgrossisten. Deras kundklubb, fria returer och prisgarantier gör det till ett bra val.