Elektronik – Topplista butiker med Faktura och Delbetalning

Uppdaterat den 20 juni 2022

På den här sidan hittar du en sammanställd lista över de bästa butikerna för att handla elektronik mot faktura och delbetalning just nu. Vi guidar dig även till generella tips som kan vara bra att ha med sig när man ska köpa elektronik. Nedanför hittar du vår uppdaterade topplista.

Topplista Butiker med mobiler mot faktura/avbetalning

cdon logo qliro logo
Qliro Faktura
Qliro Konto Delbetalning
Elektronik, Mobil, Leksaker, Vitvaror, Kläder,Skor
proshop logo klarna faktura logo
Klarna Faktura
Klarna Konto Delbetalning
Elektronik, Dator, Mobil, TV, Playstation 4, Apple.

cdon logo
Qliro Faktura

Qliro Konto Delbetalning
Elektronik, Mobil, Leksaker, Vitvaror, Kläder, Skor
qliro logo
TILL CDON
proshop logo
Klarna Faktura

Klarna Konto Delbetalning
Elektronik, Dator, Mobil, TV, Playstation 4, Apple.
klarna logo

Fler butiker med elektronik mot faktura/delbetalning

 • Teknikproffset.se – Qliro faktura och delbetalning
 • Elektronik.se – Walley faktura och delbetalning
 • Webhallen.com – Webhallen delbetalning och Klarna faktura
 • Netonnet.se – Resurs Bank faktura och delbetalning
 • Mediamarkt.se – Klarna faktura och delbetalning
 • Elgiganten.se – Klarna faktura och Ecster delbetalning

HITTA BILLIGAST AVBETALNING FÖR ELEKTRONIK MED LÅN VIA LENDO

 • Ansök på 2 min
 • Endast en kreditupplysning
 • Svar från upp till 40 långivare

Och se vilken ränta du kan få. Räntespann Effektiv ränta: 3,25%-32,49%

Räkneexempel: Annuitetslån 12 år. Effektiv årsränta på 6.98 %. Ett lån på 200 000 kr kostar isåfall 2032 kr/månad (144 avbetalningar), det vill säga totalt 292 653 kr. Ingen start- eller aviavgift. 6.77 % nominell ränta (rörlig ränta, sätts individuellt utifrån dina förutsättningar). Ansökan kommer att skickas till de kredit- och långivare som bäst matchar din profil, senast uppdaterat 2023-03-01. Återbetalningstiden är mellan 1–15 år. Den högsta möjliga räntan är 32,49%


Billigast avbetalning för elektronik genom privatlån

Att delbetala elektronik via något av kreditbolagen anslutna till webbshoppar är normalt sett ett ganska dyrt alternativ. Ofta ligger den effektiva räntan på mellan 20-30% vilket är väldigt högt om man jämför mot räntan på privatlån som snarare brukar ligga runt 5-11%. Därför brukar det bli betydligt billigare att finansiera sitt elektronik-köp via privatlån istället för via delbetalning hos kreditbolag. Om detta verkar vara ett intressant alternativ för dig så har vi listat några lämpliga privatlån för dig som ska köpa elektronik nedanför.

Populär elektronik på nätet just nu

För att ta reda på vilka som är några av de mest populära och efterfrågade elektronikprodukterna just nu så har vi tagit hjälp av prisjämförelsesidan Prisjakts sammanställning. Här är några av de mest efterfrågade varorna för tillfället.

 • Airpods
 • Robotdammsugare från Xiaomi
 • iPhone 11
 • Nintendo Switch
 • Samsung Galaxy S10
 • Samsung Galaxy Buds
 • Google Home Mini
 • Drönare
 • El-scooters
 • iPads
 • Oneplus

Är det värt att köpa billig elektronik från utlandet?

En växande trend är att köpa billig elektronik direktimporterat från andra länder, till exempel från Kina. Ofta kan man stöta på varor som är häpnadsväckande billiga jämfört med de som säljs i svenska butiker. Det som man bör tänka på när man beställer elektronik från utlandet är att varorna är mycket billiga men att de ofta inte täcks av garantier, är omöjliga att returnera, kan vara kopior och att de inte omfattas av Sverige- och EU-standard när det kommer till säkerhet och liknande. Letar man efter billig elektronik från utlandet går detta att hitta i butiker som Aliexpress och Wish.

Att köpa den senaste elektroniken blir ofta en dyr affär

Elektronik är en varukategori som är ökänd för att snabbt sjunka i pris. En TV som släpps idag kan ha sitt pris halverat om ett år. Därför brukar ett bra råd vara att inte köpa det senaste på området om man är ute efter att göra klipp och spara pengar. I detta läge är det bättre att invänta en REA och då slå till på något eller några år gamla produkter.

Hur lång är garantin?

Det lönar sig ofta att köpa elektronik med lång garanti. En lång garanti gör att man i slutändan kan spara ganska mycket pengar om något skulle vara fel på elektroniken som man köpt.

Ta hjälp av kundomdömen på nätet för att välja rätt elektronik

Hur vet man då att man köper elektronik som är bra? Ett av de mest effektiva sätten att ta reda på kvalité och användarvänlighet för elektronik som man planerar att köpa är att ta hjälp av kundomdömen på nätet. Det går ofta att få väldigt detaljerad information om hur kunderna upplevt specifika produkter. Har en elektronikprodukt fått många negativa omdömen kan man vara ganska säker på att den också är dålig.

Delbetalning vs Lån, vad ska man välja?

Vår generella guidning här är att man ska låna pengar om det avser elektronik som är lite dyrare, med ett inköpspris på 10 000 kronor och uppåt. I annat fall brukar det fungera relativt bra med delbetalning via något av de större kreditbolagen såsom Klarna, Svea Ekonomi eller Qliro.