Boozt – Faktura, Delbetalning och Fler betalsätt

Publicerat den 11 oktober 2019

Boozt är en webbshop inom kläder som funnits online sedan 2009. Förutom kläder så säljer man även skor, accessoarer och väskor. På den här sidan hittar du information om vilka betalsätt som finns att välja bland när man handlar i Boozt webbshop. Du hittar även information kring kundomdömen och betyg för Boozt.

Betalsätt hos Boozt

När du handlar hos Boozt kan du välja bland följande betalsätt.

Faktura

Erbjuds i samarbete med Klarna. Med Klarna faktura får man 14 dagars betalningstid för sitt köp.

Direktbetalning

Genom Trustly erbjuder Boozt direktbetalning via bank. Med mobilt BankID kan du dra pengar direkt från ditt bankkonto vid köpet.

Betala med presentkort

Om du har ett presentkort kan du betala med detta i upp till två år från dagen då det utfärdades. Du kan använda presentkort som delbetalning vid ett köp och du använder det genom att fylla i din presentkortskod i butikens kassa.

Fler Betalsätt

 • Swish
 • Paypal
 • Delbetalning via Klarna Konto eller Klarna Delbetalning (3-36 månader)
 • Kreditkort och betalkort.

Märken som säljs hos Boozt

Boozt är återförsäljare av ett stort antal märken inom kläder, accessoarer, solglasögon med mera. Nedanför hittar du ett urval av de märken som Boozt säljer.

 • Tiger of Sweden
 • Filippa K
 • Ecco
 • Polo Ralph Lauren
 • Tommy Hilfiger
 • Hugo Boss
 • Molo
 • Polarn O. Pyret

Fraktinformation

När du handlar via Boozt så får du fri frakt på köp över 499 kronor. Leveranstiden är cirka 1-2 dagar och du har fri retur i upp till 30 dagar.

Det här tycker kunderna om Boozt

Som en av Sveriges största klädbutiker på nätet finns det gott om omdömen kring Boozt. Nedanför har vi samlat några av de omdömen som lämnats på omdömessidor på nätet.

Trustpilot

Hos Trustpilot har Boozt fått ett samlat betyg på 3,9 av 5. Det är ett betyg som kan sammanfattas som bra. Här beskriver kunder hur deras kläder har bra kvalitet, att deras kundtjänst är i toppklass, att de hanterar reklamationer snabbt och att utbudet är stort och bra.

Bland de negativa kommentarerna finns kunder som varit missnöjda med hur de levererar, hur de sköter återbetalning av pengar vid returer, att de uppger felaktig information på sin hemsida, att de säljer använda kläder som nya och att deras kundservice är dålig.

Prisjakt

Hos Prisjakt har Boozt fått ett samlat betyg på 2,7 av 5. Bland kunder som varit missnöjda finns flera kommentarer om att Boozt har lockpriser som sedan i själva verket inte går att handla kläder till, att de skickar reklam fast man angett att man inte vill ha det och att deras kundservice är dålig.

Positiva kommentarer handlar om deras snabba leveranser, enkla returer, att de har ett brett sortiment med bra kampanjer.

Sammanfattning av Boozt och deras betalsätt

Boozt har i stort sett alla betalsätt som man behöver för att vara tillfredsställd som kund. Faktura och delbetalning med Klarna är förstahandsvalet för de flesta, men det finns fortfarande en stor grupp kunder som föredrar andra alternativ, till exempel Qliro eller Svea Ekonomi. Vidare saknar vi även postförskott som betalsätt.

I övrigt är Boozt en stor och bra webbshop med ett gediget utbud. Vi ger deras betalsätt betyget 70%.